De mult timp, prezentatorul TV Dani Oțil deține un restaurant în Capitală. Cât costă o porție de cartofi prăjiți la localul acestuia? Câți lei scoate un client din buzunar pentru a se înfrupta din deliciile sale?
Dani Oțil deține un restaurant în Capitală. Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul, care se află în zona Cartierului Francez din București, atrage numeroși clienți, căci are un meniu diversificat. De exemplu, un client trebuie să scoată din buzunar începând de la 16 lei pentru o porție de cartofi prăjiți – simpli sau cu pătrunjel și usturoi. De asemenea, pentru un piure de cartofi, simplu, plătești 18 lei. Iar pentru cel cu parmezan – suma de 26 de lei. Aceeași sumă se plătește și în cazul piureului de cartofi cu trufe. De asemenea, cei care vor o porție de piept de rață și piure de trufe trebuie să scoată din buzunar 64 de lei.
O porție de caracatiță prăjită și cartofi dulci costă 78 de lei, pe când o porție de spanac sote costă 18 lei. Pentru cei care doresc să servească creveți picanți cu pătrunjel și usturoi trebuie să scoată din buzunar 48 de lei/porție.
Recent, În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, acesta a povestit câteva momente amuzante pe care le-a trăit alături de fiul său, dar în acelaşi timp a vorbit şi despre motivul pentru care nu dorește să devină părinte pentru a doua oară.
„Acum ceva timp am primit de la o prietenă de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o papusa ce imita greutatea si morfologia unui copil de cateva luni. Am facut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravida si lauza trei sferturi din viata sa.
Bulisor (n.r. – papusa) a venit la Neatza, am pus doua poze pe Instagram și atunci mi s-a spus ca imi sta atat de bine, incat a ramas sotia gravida. Asa e cand te uiti la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac.”, a spus Dani Oțil în direct.
Sursă foto: captură video Youtube